1. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
    3.1 Γενικά
    Η εταιρεία με την επωνυμία lollipop είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / εγγεγραμμένου χρήστη και ελέγχει την επεξεργασία των δεδομένων του στις ηλεκτρονικές σελίδες εξυπηρέτησης του www.lolli-pop.gr.
    Σκοπός της παρούσας Πολιτικής είναι να ενημερώσει για τον τρόπο με τον οποίο συλλέγονται, αποθηκεύονται, χρησιμοποιούνται και πιθανά μεταδίδονται τα προσωπικά δεδομένα των πελατών και των χρηστών του ιστότοπου της Εταιρείας, τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνει η Εταιρεία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, τους λόγους και το χρονικό διάστημα που αποθηκεύονται, αλλά και το είδος των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται. Αφορά οποιαδήποτε λειτουργία ή σειρά συναλλαγών που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε προσωπικά δεδομένα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως συλλογή, εγγραφή, οργάνωση, δομή, αποθήκευση, προσαρμογή ή τροποποίηση, ανάκτηση, αναζήτηση πληροφοριών , χρήση, αποκάλυψη, διάδοση ή οποιαδήποτε άλλη μορφή διάθεσης, συσχέτισης ή συνδυασμού, περιορισμού, διαγραφής ή καταστροφής.
    Προσωπικά δεδομένα είναι κάθε πληροφορία που αφορά συγκεκριμένο φυσικό πρόσωπο ή πρόσωπο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να επαληθευτεί (π.χ. όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο, email κ.λπ.). Η Εταιρεία δεν θα επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Ωστόσο, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, στο βαθμό που επιτρέπεται ή απαιτείται από το νόμο ή/και από σύμβαση που έχετε συνάψει με την εταιρεία ή/και με δικαστικές αποφάσεις ή εισαγγελικές εντολές/εντολές.
    Η Εταιρεία διατηρεί μονομερώς το δικαίωμα να ενημερώνει, τροποποιεί, προσθέτει, αλλάζει τις υπηρεσίες της και την παρούσα Πολιτική, από καιρό σε καιρό, όποτε το κρίνει απαραίτητο, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, πάντα εντός του ισχύοντος νομικού πλαισίου και σύμφωνα με τυχόν αλλαγές στην κείμενη νομοθεσία περί προστασία των προσωπικών δεδομένων.
    Η Εταιρεία ενθαρρύνει κάθε ενδιαφερόμενο να ελέγχει την παρούσα Πολιτική σε τακτά χρονικά διαστήματα προκειμένου να ενημερώνεται για τις αλλαγές που έχουν επέλθει.

Για την επεξεργασία των δεδομένων της όπως περιγράφεται παρακάτω, η Εταιρεία βασίζεται στις ακόλουθες νομικές βάσεις:

• Εκτέλεση σύμβασης: Για να ολοκληρώσει ο επισκέπτης/εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης τις παραγγελίες του στο www.lolli-pop.gr είναι απαραίτητη η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που παρέχει κατά την εγγραφή του και την εγγραφή της παραγγελίας του στην εγγραφή μορφή της παραγγελίας και την καταγραφή των συναλλαγών της.
• Νομικά συμφέροντα: Η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη για τη βελτίωση των υπηρεσιών της Εταιρείας (επεξεργασία στατιστικών και μη αναγνωρίσιμων δεδομένων), τον εντοπισμό απόπειρων απάτης καθώς και για τη διασφάλιση των έννομων συμφερόντων της Εταιρείας.
• Συναίνεση – συναίνεση: Οι εγγεγραμμένοι χρήστες-πελάτες καλούνται να δώσουν τη ρητή συγκατάθεσή τους για τους ακόλουθους σκοπούς επεξεργασίας: αποστολή ενημερωτικών / προωθητικών μηνυμάτων, εάν δεν έχουν αγοράσει προϊόν από την Εταιρεία μας.

3.2 Σκοποί πληροφοριών, επεξεργασίας και επεξεργασίας:

Η Εταιρεία ενημερώνει τον επισκέπτη / εγγεγραμμένο χρήστη και ο επισκέπτης / εγγεγραμμένος χρήστης αναγνωρίζει ότι γνωρίζει τα ακόλουθα:
α) Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων: Η Εταιρεία θα επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα του επισκέπτη/εγγεγραμμένου χρήστη-πελάτη, όπως αυτά δηλώνονται από αυτόν κατά τη δημιουργία του λογαριασμού του και κατά παραγγελία του στη φόρμα εισαγωγής δεδομένων, προκειμένου να συμπληρώσει συγκεκριμένη παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Περαιτέρω, εάν ο επισκέπτης / εγγεγραμμένος χρήστης έχει δώσει τη σχετική συγκατάθεση, η Εταιρεία θα μπορεί να επεξεργάζεται τα προσωπικά του δεδομένα για την αποστολή εμπορικών ενημερωτικών και προωθητικών μηνυμάτων.

β) Ηλεκτρονικές Παραγγελίες, Είδος Προσωπικών Δεδομένων και Σκοποί Επεξεργασίας:

β.1) Βασική επεξεργασία
Ο χρήστης/πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει 2 τρόπους προκειμένου να ολοκληρώσει μια ηλεκτρονική παραγγελία και να δηλώσει τα προσωπικά του δεδομένα:

  1. Ως επισκέπτης: Στην περίπτωση αυτή τα προσωπικά δεδομένα του επισκέπτη/πελάτη θα διατηρούνται στα αρχεία της Εταιρείας μέχρι την ολοκλήρωση και παράδοση της συγκεκριμένης παραγγελίας του, με εξαίρεση μόνο τα στοιχεία συναλλαγής για φορολογικούς σκοπούς και η επεξεργασία τους θα αφορά αποκλειστικά και μόνο η εκτέλεση της σύμβασης πώλησης.
  2. Ως εγγεγραμμένος χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος: Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης/χρήστης έχει δημιουργήσει λογαριασμό χρήστη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και τα προσωπικά του δεδομένα θα αποθηκευτούν στα αρχεία της εταιρείας μέχρι να ζητήσει τη διαγραφή τους. Ο χρήστης/πελάτης μπορεί να αλλάξει ή να διορθώσει τα δεδομένα του ανά πάσα στιγμή κάνοντας είσοδο στον λογαριασμό του

Για τη διενέργεια οποιασδήποτε συναλλαγής μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.lolli-pop.gr της Εταιρείας και την πραγματοποίηση παραγγελιών προϊόντων της εταιρείας απαιτούνται τα εξής:
• το πλήρες όνομα
• τη διεύθυνση αποστολής των προϊόντων
• τη διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που διαφέρει από τη διεύθυνση αποστολής)
• τον αριθμό ενός τηλεφώνου επικοινωνίας
• τη διεύθυνση email (e-mail) του πελάτη

Σε περίπτωση αιτήματος παράδοσης προϊόντων σε τρίτο μέρος πλην του επισκέπτη/εγγεγραμμένου χρήστη, ο τελευταίος αναγνωρίζει ότι θα έχει την πλήρη ευθύνη για τις πληροφορίες και την πλήρη συγκατάθεση του προσώπου που ορίζεται ως παραλήπτης, για την αποκάλυψη των προσωπικών του δεδομένα. στην εταιρεία με αποκλειστικό σκοπό την παράδοση σε αυτήν, των σχετικών προϊόντων και αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη για τυχόν αξιώσεις αυτού του προσώπου κατά της Εταιρείας.
Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται στα μέσα αποθήκευσης της εταιρείας κατά τη διάρκεια της συναλλαγής αλλά καταχωρούνται απευθείας σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης εταιρείας (Εθνική) που έχει αναλάβει τη δρομολόγηση των καρτών. Επιλέγοντας «πιστωτική/χρεωστική κάρτα» μεταφέρεστε αυτόματα στο site της Εθνικής Τράπεζας, όπου συμπληρώνετε τα στοιχεία σας. Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, μεταφερθείτε αμέσως στον ιστότοπό μας όπου θα ενημερωθείτε ότι η παραγγελία σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
Σκοπός της βασικής επεξεργασίας δεδομένων είναι η εκτέλεση της σύμβασης και η ολοκλήρωση της συγκεκριμένης παραγγελίας, η επικοινωνία με τον χρήστη-πελάτη και η αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων σχετικά με τα στάδια επεξεργασίας της παραγγελίας, η παροχή διευκρινίσεων σχετικά με την παραγγελία και τις πληροφορίες γενικά για τις αγορές που έγιναν, την παράδοση της παραγγελίας στον τόπο επιλογής του πελάτη, την επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε απαραίτητη περίπτωση και τις πληροφορίες για το υπάρχον απόθεμα στο www.lolli-pop. γρ.
Ο επισκέπτης / εγγεγραμμένος χρήστης ενημερώνεται ότι η παροχή των ανωτέρω υποχρεωτικών προσωπικών δεδομένων καθώς και τα στοιχεία των συναλλαγών του είναι απαραίτητα και αποτελούν προϋπόθεση για την ορθή εκτέλεση της σύμβασης παραγγελίας και παράδοση προϊόντων και υπηρεσιών. Για το λόγο αυτό δεν απαιτείται η συναίνεση του χρήστη-πελάτη για τη συγκεκριμένη επεξεργασία.
Κάθε χρήστης-πελάτης που χρησιμοποιεί το www.lolli-pop.gr ενημερώνεται ότι τα προσωπικά του δεδομένα σχετικά με την παραλαβή, εκτέλεση και παράδοση παραγγελίας καθώς και ερωτήσεις σχετικά με αγορές, προϊόντα και υπηρεσίες της Εταιρείας και παραγγελίες στο www.lolli-pop Το .gr θα υποβάλλεται σε επεξεργασία για σκοπούς εξυπηρέτησης πελατών τόσο από τους αρμόδιους υπαλλήλους της Εταιρείας όσο και από τους τρίτους αποδέκτες ή/και αυτούς που εκτελούν την επεξεργασία για λογαριασμό του στο πλαίσιο εκτέλεσης παραγγελίας.
Η Εταιρεία απαιτεί από τους υπαλλήλους της, τους συντηρητές της ιστοσελίδας της, καθώς και τους τρίτους συνεργάτες της να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα (συμπεριλαμβανομένων κατάλληλων πολιτικών και διαδικασιών για την αποτροπή της αποκάλυψης προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / εγγεγραμμένων χρηστών – πελατών της που επεξεργάζονται και να έχουν και να εφαρμόζουν διαδικασίες διαχείρισης και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων με νόμιμο τρόπο και να τα προστατεύουν σύμφωνα με τον ΓΚΚ.).

Καμία άλλη επεξεργασία ή διαβίβαση δεδομένων χρήστη-πελάτη δεν θα γίνει από την Εταιρεία και το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.lolli-pop.gr εκτός από την επεξεργασία βάσει β.2 παρακάτω για την οποία η Εταιρεία έχει λάβει την προηγούμενη συγκατάθεση χρηστών-πελατών ή εφόσον απαιτείται από το νόμο ή από αρμόδια εποπτική ή δικαστική αρχή.

β.2) Θεραπείες που απαιτούν συναίνεση
Για αποστολή στον εγγεγραμμένο χρήστη εμπορικών ενημερωτικών και προωθητικών μηνυμάτων από την Εταιρεία και το www.lolli-pop.gr. ο εγγεγραμμένος χρήστης/πελάτης θα πρέπει να έχει δώσει προηγουμένως τη ρητή συγκατάθεσή του, καθώς δεν έχει πραγματοποιήσει καμία αγορά προϊόντος από την Εταιρεία μας.
Σκοπός αυτής της επεξεργασίας των δεδομένων του εγγεγραμμένου χρήστη – πελάτη είναι η αποστολή εμπορικών διαφημιστικών μηνυμάτων της Εταιρείας ή/και τρίτων συνεργατών της προς τον εγγεγραμμένο χρήστη, η παροχή τυχόν ειδικών προσφορών και εκπτώσεων του www.lolli-pop. gr τη διαθεσιμότητα νέων ή εναλλακτικών προϊόντων, την επικοινωνία εκδόσεων του www.lolli-pop.gr
Έχετε τη δυνατότητα να ανακαλέσετε αυτή τη συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή και να μην λαμβάνετε τέτοιες επικοινωνίες από το www.lolli-pop.gr στέλνοντας το αίτημά σας μέσω e-mail στη διεύθυνση evisp27@gmail.com.gr ή ακολουθώντας τις οδηγίες διαγραφής (κατάργηση εγγραφής) δρομολογείται στο τέλος κάθε email που λαμβάνετε από εμάς.

γ) Παραλήπτες Δεδομένων: Για τα δεδομένα που είναι απαραίτητα για την εξυπηρέτηση καθενός από τους παραπάνω σκοπούς επεξεργασίας και στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων κάθε παραλήπτη, αποδέκτες των δεδομένων του εγγεγραμμένου χρήστη-πελάτη είναι ή μπορεί να είναι:
Εγώ. Οι αρμόδιοι υπάλληλοι της Εταιρείας
ii. The tax authorities and the banking authorities in case of relevant control
iii.Οι εφορίες και οι τραπεζικές αρχές σε περίπτωση σχετικού ελέγχου Οι εταιρείες με την επωνυμία ACS courier και ELTA courier που παρέχουν υπηρεσίες μεταφοράς και επεξεργάζονται τα δεδομένα των εγγεγραμμένων χρηστών-πελατών ως εκτελούν την επεξεργασία για λογαριασμό της Εταιρείας, σύμφωνα με τις οδηγίες και εντολές της Εταιρείας ή οποιασδήποτε άλλης εταιρείας που παρέχει στο μελλοντικά στην Εταιρεία τις ίδιες υπηρεσίες σε αντικατάσταση ή σε συνεργασία των ανωτέρω εταιρειών.

Ο επισκέπτης / εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης ενημερώνεται ότι τα προσωπικά του δεδομένα ενδέχεται να υποβληθούν σε επεξεργασία από την Εταιρεία ακόμη και χωρίς τη συγκατάθεσή του σε περίπτωση εκπλήρωσης των υποχρεώσεών της από το Νόμο, όπως όταν τα σχετικά δεδομένα ζητηθούν από τις φορολογικές και τραπεζικές αρχές στο πλαίσιο των ελέγχων. ή τις αρμόδιες εποπτικές και δικαστικές αρχές.

δ) Δικαιώματα υποκειμένου δεδομένων: Κάθε εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης, ως υποκείμενο των δεδομένων, μπορεί να ασκήσει τα δικαιώματά του ανά πάσα στιγμή, όπως αυτά προβλέπονται στον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα 679/2016 Ε.Ε. και ιδίως τα άρθρα 12 έως 23 αυτού και το εθνικό δίκαιο και ειδικότερα:
Εγώ. το δικαίωμα ενημέρωσης και πρόσβασης σε δεδομένα που επεξεργάζεται η Εταιρεία,
(ii) το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των δεδομένων του·
iii) το δικαίωμα να διορθώσει ή να διαγράψει μέρος ή το σύνολο (δικαίωμα στη λήθη) των προσωπικών του δεδομένων·
(iv) το δικαίωμα αντίρρησης, δηλαδή αντίρρησης στην επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων· και
v) το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων του.

Την άσκηση των ανωτέρω δικαιωμάτων το μέλος μπορεί να κάνει:

• υποβάλλοντας σχετικό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση evisp27@gmail.com

Αναλυτικά:

Για το δικαίωμα πρόσβασης και διόρθωσης / συμπλήρωσης προσωπικών δεδομένων, η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα στους εγγεγραμμένους χρήστες-πελάτες του www.lolli-pop.gr να προβάλλουν, να διορθώνουν / συμπληρώνουν τα προσωπικά τους δεδομένα μέσω του προσωπικού τους λογαριασμού στο www.lolli – pop.gr στο πεδίο «είσοδος μέλους».

Για το δικαίωμα φορητότητας των προσωπικών δεδομένων, η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα στους εγγεγραμμένους χρήστες-πελάτες να λαμβάνουν τα προσωπικά τους δεδομένα ή/και να τα μεταφέρουν σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας, υποβάλλοντας αίτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση.

Κάθε εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης ενημερώνεται ότι έχει το δικαίωμα να ανακαλέσει τη συγκατάθεσή του για οποιαδήποτε επεξεργασία των δεδομένων του έχει δώσει τη συγκατάθεσή του στο lolli-pop.gr από τον προσωπικό του λογαριασμό στο lolli-pop.gr κάνοντας κλικ στο πεδίο “είσοδος μέλους ” ή στέλνοντας ένα e-mail στη διεύθυνση evisp27@gmail.com.

Σε περίπτωση άσκησης ενός από τα ανωτέρω δικαιώματα του εγγεγραμμένου χρήστη-πελάτη, η Εταιρεία θα λάβει κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση του αιτήματος εντός (1) ενός μηνός από την υποβολή του. Στην περίπτωση αυτή, ο εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης ενημερώνεται ότι θα διατηρηθούν τα ελάχιστα απαραίτητα από τα προσωπικά του δεδομένα, για τη διασφάλιση των έννομων συμφερόντων της εταιρείας.

ε) Χρόνος Διατήρησης Προσωπικών Δεδομένων: Τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται για όσο διάστημα απαιτείται από τη φύση της υπηρεσίας που παρέχει η Εταιρεία και τη μεταξύ μας σύμβαση που έχετε επιλέξει και επιπλέον, για όσο διάστημα ορίζει η σχετική Νομοθεσία.
Η Εταιρεία δεν διατηρεί τα δεδομένα σας για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από αυτό που είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση κάθε σκοπού για τον οποίο υποβάλλονται σε επεξεργασία. Για τον καθορισμό της κατάλληλης περιόδου διατήρησης, η Εταιρεία λαμβάνει υπόψη την ποσότητα, τη φύση και την ευαισθησία των προσωπικών δεδομένων, τους σκοπούς για τους οποίους τα επεξεργάζεται και τη δυνατότητα επίτευξης αυτών των σκοπών με άλλα μέσα.
Η Εταιρεία λαμβάνει επίσης υπόψη τις περιόδους για τις οποίες μπορεί να χρειαστεί να διατηρήσει προσωπικά δεδομένα προκειμένου να εκπληρώσει τις νομικές της υποχρεώσεις (π.χ. σε σχέση με φορολογικούς ελέγχους) ή να απαντήσει σε παράπονα/ερωτήσεις και να προστατεύσει τα νόμιμα δικαιώματά μας σε περίπτωση άσκησης απαίτηση (π.χ. 20ετής διάρκεια με βάση το 249 σε συνδυασμό με τα 904 επ. ΑΚ).
Όταν δεν χρειαζόμαστε πλέον ή δεν έχουμε πλέον νομικό λόγο να τα διατηρήσουμε, τα προσωπικά σας δεδομένα διαγράφονται ή καταστρέφονται με ασφάλεια.
Η Εταιρεία λαμβάνει επίσης υπόψη εάν και πώς μπορεί να ελαχιστοποιήσει με την πάροδο του χρόνου τα προσωπικά δεδομένα που χρησιμοποιεί, καθώς και αν μπορεί να τα διατηρήσει ανώνυμα ή ψευδώνυμα, ώστε να μην μπορούν πλέον να συσχετιστούν μαζί σας ή να σας ταυτοποιήσουν.

Στην περίπτωση αυτή, η Εταιρεία μπορεί να τα χρησιμοποιήσει χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Στην περίπτωση του εγγεγραμμένου χρήστη, η Εταιρεία διατηρεί και επεξεργάζεται τα δεδομένα της, έως ότου ο εγγεγραμμένος χρήστης ζητήσει τη διαγραφή του λογαριασμού του ή, για οποιαδήποτε επεξεργασία των δεδομένων του με βάση τη συγκατάθεσή του, μέχρι να δηλώσει την ανάκληση της συγκατάθεσής του για τους σκοπούς παροχής των υπηρεσιών της Εταιρείας. Ωστόσο, ορισμένα απαραίτητα προσωπικά δεδομένα σχετικά με τις συναλλακτικές του σχέσεις με την Εταιρεία καθώς και η ενημέρωση, η συγκατάθεση και η ανάκληση της συγκατάθεσης του μέλους για την επεξεργασία των δεδομένων του θα παραμείνουν ως πληροφορίες για τον εγγεγραμμένο χρήστη-πελάτη για την απόδειξη της νομιμότητάς του. επεξεργασία των δεδομένων της από την Εταιρεία και τη διασφάλιση των νομικών αξιώσεων των μερών.

στ) Δεδομένα Ειδικής Κατηγορίας: Το μέλος ενημερώνεται ότι η Εταιρεία δεν συλλέγει ούτε απαιτεί τη γνωστοποίηση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων (δεδομένα ειδικής κατηγορίας) για τις ανάγκες του www.lolli-pop.gr

Για την άσκηση των δικαιωμάτων του το μέλος μπορεί να απευθύνεται στην Εταιρεία «ΣΠΑΝΟΥ ΕΥΡΙΔΙΚΗ» και τον διακριτικό τίτλο «ΠΑΙΔΟΔΡΟΜΟΣ» (διεύθυνση: ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ 16 ΤΚ 51100 – ΓΡΕΒΕΝΑ, email: evisp27@gmail.com και τηλεφωνική γραμμή 246).
Σε κάθε περίπτωση, κάθε χρήστης-πελάτης, ως υποκείμενο προσωπικών δεδομένων, και εφόσον δεν θεωρεί ότι είναι ικανοποιημένος από την απάντησή του, έχει το δικαίωμα να παραπονεθεί στην αρμόδια εποπτική αρχή (Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) ή να προσφύγει στην αρμόδια Δικαστήρια Κορίνθου. Η διεύθυνση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα είναι Κηφισίας 1-3, η ιστοσελίδα www.dpa.gr και τηλέφωνο επικοινωνίας 210 6475000 και fax 210 6475628

Η Εταιρεία δηλώνει ότι καμία άλλη χρήση των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / εγγεγραμμένου χρήστη δεν θα γίνει για σκοπούς άλλους από αυτούς που αναφέρονται στην παρούσα πολιτική χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και, όπου απαιτείται, τη συγκατάθεσή του.

Μπισκότα
Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπό μας.
Η Εταιρεία τηρεί αυστηρή πολιτική για την προστασία του απορρήτου των επισκεπτών της ιστοσελίδας www.lolli-pop.gr. Με αυτή τη σημείωση σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα “cookies” καθώς και άλλα αυτοματοποιημένα μέσα προκειμένου να συλλέξουμε συγκεκριμένες πληροφορίες για τους επισκέπτες του ιστότοπού μας, όπως τον αριθμό των επισκεπτών στον ιστότοπό μας, μέσω οποιουδήποτε προγράμματος περιήγησης και συσκευής χρησιμοποιημένος . Συλλέγοντας αυτές τις πληροφορίες, μαθαίνουμε πώς να προσαρμόζουμε καλύτερα τον ιστότοπό μας και τις διαφημίσεις μας στους επισκέπτες.

Cookies και άλλα αυτοματοποιημένα μέσα για τη συλλογή δεδομένων
Μπισκότα
Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται σε κάθε συσκευή σας χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης, κάθε φορά που επισκέπτεστε έναν ιστότοπο. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies για να μας ενημερώσουμε, για παράδειγμα, εάν έχετε επισκεφτεί τον ιστότοπό μας στο παρελθόν ή εάν είστε νέος επισκέπτης, καθώς και για να μας βοηθήσουν να εντοπίσουμε χαρακτηριστικά του ιστότοπού μας, τα οποία μπορεί να σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Τα cookies μπορούν να βελτιώσουν την online εμπειρία σας αποθηκεύοντας τις προτιμήσεις σας καθώς επισκέπτεστε έναν συγκεκριμένο ιστότοπο.

Διευθύνσεις IP και διευθύνσεις URL
Η διεύθυνση IP είναι ένα μοναδικό αναγνωριστικό που χρησιμοποιείται από ορισμένες ηλεκτρονικές συσκευές για τον εντοπισμό και την επικοινωνία μεταξύ τους μέσω του Διαδικτύου. Όταν επισκέπτεστε τους ιστότοπούς μας, μπορούμε να δούμε τη διεύθυνση IP της συσκευής που χρησιμοποιήσατε για να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να προσδιορίσουμε τη γενική γεωγραφική θέση της συσκευής και να κατανοήσουμε από ποιες γεωγραφικές περιοχές προέρχονται οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να αλλάξουμε τον τρόπο παρουσίασης του ιστότοπού μας προκειμένου να βελτιώσουμε την επίσκεψή σας.
Το URL (Uniform Resource Locator) είναι ένας μοναδικός εντοπιστής ή διεύθυνση για κάθε μέσο στον ιστό και είναι ουσιαστικά η διεύθυνση του ιστότοπου που επισκέπτεστε. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να δούμε ποιοι ιστότοποι έχουν επισκεψιμότητα καθώς και τον τρόπο πλοήγησης στον ιστότοπό μας.

Ποια Cookies χρησιμοποιούμε;
Στον ιστότοπό μας χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα cookies:

Τα απολύτως απαραίτητα cookies
Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου, σας επιτρέπουν να περιηγηθείτε και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του, όπως πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές, φόρμες εγγραφής, λίστα αγαπημένων, χρήση του καλαθιού αγορών και για λόγους ασφαλείας. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την προσωπική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπού μας.

Cookies απόδοσης και ανάλυσης
Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, ποιες σελίδες επισκέπτονται πιο συχνά και εάν λαμβάνουν μηνύματα σφάλματος από ιστοσελίδες. Αυτά τα cookies συλλέγουν συγκεντρωτικές, ανώνυμες πληροφορίες που δεν ταυτοποιούν έναν επισκέπτη. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση της απόδοσης ενός ιστότοπου και μας επιτρέπουν να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση που κάνετε στους ιστότοπούς μας, συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου που επιλέγετε όταν περιηγείστε στους ιστότοπούς μας, προκειμένου να μετρήσουμε την αποτελεσματικότητα και την αλληλεπίδραση των καταναλωτών με τον ιστότοπο ως καθώς και να βελτιώσουμε τις σελίδες μας με την πάροδο του χρόνου. Αυτά τα cookies ενδέχεται να παρέχονται σε εμάς από τρίτους παρόχους αναλυτικών εργαλείων, αλλά χρησιμοποιούνται μόνο για σκοπούς που σχετίζονται με τους ιστότοπούς μας.
eg: https: //developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs …

Πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη χρήση των cookies;

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη χρήση cookies από τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας, ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησής σας επισκεφτείτε τις παρακάτω ιστοσελίδες, για να ενημερωθείτε για τις απαραίτητες σχετικές ενέργειες.

Internet Explorer http://support.microsoft.com/kb/278835
Firefox http://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored
Chrome http://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=en
Opera http://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy/
Safari http://support.apple.com/kb/PH5042
Safari for iPad and iPhone http://support.apple.com/kb/HT1677

Τι γίνεται με τους συνδέσμους (“υπερσυνδέσμους”) προς άλλους ιστότοπους;

Η Ιστοσελίδα της Εταιρείας μπορεί να περιέχει συνδέσμους μέσω υπερσυνδέσμων προς άλλους δικτυακούς τόπους, για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες των οποίων η Εταιρεία δεν ευθύνεται, ούτε εγγυάται τη μόνιμη και ασφαλή προσβασιμότητά τους. Η Εταιρεία σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή υιοθετεί το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των ιστοσελίδων υπερσυνδέσμων ή ότι συνδέεται με αυτές με οποιονδήποτε τρόπο. Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει κατά τη χρήση των παραπάνω ιστοσελίδων είναι αποκλειστική ευθύνη του εκάστοτε δικαιούχου αυτής της ιστοσελίδας. Σε περίπτωση υπερσυνδέσμων προς άλλους ιστότοπους, η Εταιρεία δεν ευθύνεται για τους όρους διαχείρισης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων που αυτοί ακολουθούν.
Χρησιμοποιούμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να παρουσιάσουμε το έργο, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω ευρέως χρησιμοποιούμενων και σύγχρονων καναλιών. Η χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από την Εταιρεία επισημαίνεται ειδικά στην Ιστοσελίδα μας. Για παράδειγμα, μπορείτε να παρακολουθήσετε ενημερωτικά βίντεο, τα οποία δημοσιεύουμε στην προσωπική μας σελίδα στο YouTube, και να ακολουθήσετε (από τον Ιστότοπό μας) τους συνδέσμους μας στο Instagram, το Facebook, το Twittwer και το LinkedIn.
Η Εταιρεία προτρέπει θερμά τους χρήστες να συμβουλεύονται τις αντίστοιχες πολιτικές κάθε τρίτου μέρους (π.χ. εταιρείες μηχανών αναζήτησης, εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως Facebook, Linkedin, Instagram κ.λπ.) προκειμένου να ενημερωθούν για τις πρακτικές που ακολουθούν προκειμένου να προστατεύσουν τα προσωπικά τους δεδομένα.

Η Ιστοσελίδα της Εταιρείας μπορεί να περιέχει προβολή υλικού με διαφημιστικό / ενημερωτικό περιεχόμενο, σκοπό και χαρακτήρα. Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη έναντι του επισκέπτη/χρήστη, καθώς και τρίτων, για οποιαδήποτε παράνομη πράξη ή παράλειψη, ανακρίβεια ή αδυναμία συμμόρφωσης με τους νόμους και κανονισμούς οποιασδήποτε χώρας ή της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε σχέση με το περιεχόμενο αυτών των ενημερώσεων . Η Εταιρεία δεν υποχρεούται να εξετάζει και δεν εξετάζει τη νομιμότητα ή μη του πληροφοριακού υλικού που εμφανίζεται στην ανωτέρω ιστοσελίδα και ως εκ τούτου δεν μπορεί να του αποδοθεί καμία ευθύνη. Αυτή η ευθύνη ανήκει στους διαφημιστές, τους χορηγούς ή τους δημιουργούς του διαφημιστικού υλικού.

Πιο συγκεκριμένα: Πρόσθετες εφαρμογές

Προσθήκες κοινωνικής δικτύωσης

i) Facebook & Instagram
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί πρόσθετα «social plugins» του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης facebook.com και Instagram.com, που διαχειρίζεται η Facebook SA, 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (“Facebook”) . Τα πρόσθετα αναγνωρίζονται από τα λογότυπα του Facebook (ένα λευκό “f” σε μπλε φόντο ή το εικονίδιο “αντίχειρες”) ή από τη φράση “Facebook social plug-in” και Instagram, αντίστοιχα.
Εάν συναντήσετε μια σελίδα στον ιστότοπό μας όπου έχουμε ενσωματωμένη μια προσθήκη, το πρόγραμμα περιήγησης θα επικοινωνήσει με τον διακομιστή του Facebook για να φορτώσει την προσθήκη και να την προβάλει. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, το Facebook λαμβάνει πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας, όπως τη διεύθυνση IP σας. Όταν φορτώνεται η προσθήκη, το Facebook ενσωματώνει το περιεχόμενό του στον ιστότοπό μας. Για αυτόν τον λόγο δεν γνωρίζουμε πόσα δεδομένα μπορεί να συλλέξει το Facebook ή το Instagram χρησιμοποιώντας αυτά τα πρόσθετα.
Οι πληροφορίες που σχετίζονται με αυτό το ζήτημα υπόκεινται στην πολιτική προστασίας του Facebook και του Instagram αντίστοιχα. Εάν είστε συνδεδεμένοι στο Facebook από τον προσωπικό σας λογαριασμό τη στιγμή που επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, το Facebook μπορεί να συνδέσει την επίσκεψή σας με τον λογαριασμό σας στο Facebook. Επιπλέον, εάν συμμετέχετε σε πρόσθετα, για παράδειγμα κάνοντας κλικ στο κουμπί «Μου αρέσει» ή προσθέτοντας ένα σχόλιο μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook, οι πληροφορίες που παρέχετε με αυτόν τον τρόπο αποστέλλονται απευθείας στο Facebook και αποθηκεύονται εκεί. Εάν δεν έχετε λογαριασμό στο Facebook, είναι πιθανό η διεύθυνση IP σας να αναγνωριστεί και να αποθηκευτεί από το Facebook εάν κάνετε κλικ στις προσθήκες του.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το πόσα και ποια δεδομένα συλλέγει το Facebook ή το Instagram, πώς τα επεξεργάζεται και τα χρησιμοποιεί, ποια είναι τα δικαιώματά σας στα δεδομένα που παρέχετε και πληροφορίες σχετικά με τις ρυθμίσεις που μπορείτε να τροποποιήσετε για να προστατεύσετε το απόρρητό σας μεταβαίνοντας στα δεδομένα του Facebook πολιτική χρήσης και την πολιτική δεδομένων του Instagram. Εάν έχετε λογαριασμό στο Facebook ή στο Instagram αλλά δεν θέλετε το Facebook ή το Instagram να συλλέγει πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας, θα πρέπει να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας στο Facebook ή στο Instagram πριν επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πρόσθετες εφαρμογές στο πρόγραμμα περιήγησής σας για να αποτρέψετε την εμφάνιση αυτών των πρόσθετων από τον ιστότοπό μας.