ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 15 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας. Μετά την πάροδο της παραπάνω προθεσμίας δεν θα γίνονται δεκτές επιστροφές. Οχι επιστροφές. Σε περίπτωση επιστροφής μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας, ο πελάτης μπορεί να αλλάξει τα προϊόντα του με οποιοδήποτε άλλο είδος της συγκεκριμένης σεζόν.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΤΕΡ ΚΑΙ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΦΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΜΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΑΣ. Η συσκευασία του προϊόντος πρέπει να είναι στην αρχική της κατάσταση (π.χ. τα κουτιά των παπουτσιών δεν πρέπει να καταστραφούν).
Για λόγους υγιεινής τα παρακάτω προϊόντα δεν αλλάζουν:
• Εσώρουχα
• Μαγιό
• Κάλτσες
• Καλσόν
Αλλαγές στα προϊόντα μας γίνονται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί μας, στο 2462400645.
Μετά από συνεννόηση με το κατάστημά μας, επιστρέφετε τα προϊόντα που θέλετε και εντός 5-7 εργάσιμων ημερών αποστέλλεται από εμάς η νέα σας παραγγελία. Τα προϊόντα αποστέλλονται στη διεύθυνση: Κατάστημα «Lollipop Εύη Σπανού», Ευαγγελιστρίας 16, 51100 Γρεβενά και τα έξοδα της αποστολής επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο αποστολής. Επιστροφές προϊόντων μπορούν να γίνουν με παρουσία σε οποιοδήποτε φυσικό μας κατάστημα. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος μπορείτε να αντικαταστήσετε το προϊόν ή να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων. Η νέα σας αγορά θα πρέπει να είναι ίση ή μεγαλύτερη σε αξία από τα επιστρεφόμενα αντικείμενα.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και ελπίζουμε να μείνετε ικανοποιημένοι με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.